top

Selskabslokaler i Tivoli

I vores smukke omgivelser mærkes den ægte, oprindelige tivolistemning og vingesuset fra Den gamle Have. Vi tilbyder en vifte af oplevelser og serverer gastronomisk udsøgte retter og menuer efter sæson.

Havesalen

Salonen har gennemgået en omfattende renovering. Under renoveringen fandt vi de originale spejlbilleder med de kendte Tivoli motiver. For at understrege de nostalgiske rammer er gulvet fra det oprindelige etableringsår blevet gendannet, og et orgie af palmer pryder denne fantastiske sal, der nu også kan åbnes op ud mod terrassen.

Vi dækker op indtil 135 gæster i Havesalen.
 

Tivolisalonerne

Disse spændende og oprindelige rum passer perfekt til den mellemstore firma- eller familiefest - alt fra en forretningsmiddag for en sluttet kreds til en større, stilfuld fest.

Vi dækker op indtil 12 gæster i salon 1, indtil 18 gæster i salon 2 og indtil 45 gæster i salon 3.
 

Den runde Salon

Den runde Salon
En forretningsmiddag, en mellemstor familiebegivenhed eller en firmasammenkomst får ideelle betingelser i denne smukke, lyse glasindrammede salon.

I dette skønne rum, der ligger lidt for sig selv, kan man uforstyrret afholde et festligt arrangement uden at gå glip af den ægte Tivolistemning.

Vi dækker op fra 20 gæster og op til 30 gæster i Den runde Salon.
 

Terrassen

Terrassen er stedet, hvor glade tivoligæster mødes i hundredvis uden at skulle bekymre sig om den lidt lunefulde, danske sommer. Terrassen er overdækket og har café-foldedøre, der kan åbnes og lukkes efter vejrets luner.

Terrassen er ud over à la carte restaurant også stedet, hvor større eller mindre selskaber kan nyde en lækker frokost eller middag i tæt kontakt til haven.

Vi dækker op indtil 220 gæster på Terrassen.
 

Book jeres næste arrangement ring direkte på til Benedicte Darsberg 22619540 eller Michael Darsberg 30709540.

Se vores selskabsmenuer

Copyright © Restaurant Paafuglen/Tivoli - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.